HTML

Széllel szemben...

Harcolni jöttünk, nem győzni...

Friss topikok

  • Synkel: Üdv! Knight, téged most biztos nagyon zavar, hogy van egy olyan fórum ahol a "játékoddal" foglalk... (2008.05.15. 23:45) Barátságos mérkőzés
  • Kicsit Mogorva: Knight! Bármilyen furcsa de az ilyen játékok a csapatmunkáról szólnak. Egyedül ugyanis nagyon una... (2008.05.15. 21:16) A lovag szele
  • Knight: Azannya ez mekkora dicsoseg! Most akkor en is kezdjem el masolni, hogy hanyszor mentek el Ti ures ... (2008.05.14. 09:08) Nem mindenki jár szerencsével
  • Ghosst: Érdekes^^ (2008.05.07. 18:54) Koholmány - SDI Diplomácia

Linkblog

Archívum

Sanctus Diabolis Interium

2008.05.05. 20:13 Jófiú




A Sanctus Diabolis Interium

HITVALLÁS

Harcolni jöttünk, nem győzni. Nem leszünk top 1 klán, és nem is akarunk elsők lenni.

Klánunk egy összetartó csapat, amelynek célja a régiójában az egyeduralom elérése, katonai eszközökkel. Nem rettent el minket háborús fenyegetés, sem katonai erőfitogtatás. Ha elesünk, harcban esünk el. De azután is felállunk.

STRATÉGIA

A háború sosem személyes. Senkit sem azért támadunk meg, mert bajunk van vele. A gyorsab b fejlődéshez sok nyersanyag kell, amit ha mi nem tudunk megtermelni, elhozzuk mástól. Arra törekszünk, hogy a szomszédaink ezt ne tudják megtenni. Erről szól a játék.

DIPLOMÁCIA

Ha haragszol ránk, elfogadjuk. Ha tárgyalni akarsz róla, parterek leszünk benne. Ha mindenáron harcolni akarsz, állunk elébe.

Szövetséget csak olyanokkal kötünk, akiket ismerünk, elismerünk. A szövetségeseinkkel napi kapcsolatot kívánunk tartani, együtt mozdulunk velük, ha kell támadu nk, ha kell védekezünk. Megnemtámadási szerződést olyan klánokkal kötünk, akik nem űznek sportot abból, hogy minden 100 feletti játékost összegyűjtenek. Aki farm, az is marad, hiába lép be egy klánba.

TAGFELVÉTEL, BENTMARADÁS

Csak azokat vesszük fel, akiket valamelyik tagunk ajánl a toborzóknak. Nem könnyű közöttünk. A sunnyogókat és a golyófogókat nem tartjuk meg.

KAPCSOLAT

Ha kérdésed van, fordulj hozzánk bizalommal. Ha a megfelelő személynek írsz, biztosan válaszolunk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://sandiarium.blog.hu/api/trackback/id/tr70455505

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása